Меч

  Н.Бидненко
Дамоклів меч
Мені все пізно. І фінал стосунків –
Дамоклів меч, що вже зірвався вниз.
І висох келих від любовних трунків,
І висох слід моїх щасливих сліз.
«Тобі все пізно!» – ці слова колючі –
Болючий вирок виніс ти мені.
Були дороги, нависали кручі –
Мене живила віра день при дні,
Що будуть ще і радощі кохання,
І ніжність рук… Не нині, хай колись…
«Тобі все пізно!» – вбито сподівання,
Дамоклів меч летить все швидше вниз.
***
Я опоздала. И финал таков -
Дамоклов меч, что опустился вниз.
И высохший бокал от наших встреч
И высох след моих несчастных слёз.
"Ты опоздала!" - фразою колючей-
Ты больно приговор мне огласил.
Были пути и нависали тучи -
Меня держала вера каждый день,
Что будет ещё радость встречь
И нежность рук...Не сейчас, когда-то...
"Ты опоздала!" - убил надежду ожиданья,
Дамоклов меч летит так быстро вниз.


Рецензии