Твоя весна, пора чудова

Твоя  весна, пора чудова,
Сліди лишає у житті,
Вона можливо і основа,
Того, що буде в  майбутті.
Вона неначе рідна мати,
Цвіте усмішка на  очах,
Та, що завжди буде чекати,
Згубивши по дорозі  жах…
Та переймає  жваво  літо,
Воно допомагає   й  нам,
Земля від сонечка зігріта,
Дарує радість дітлахам.
Мерщій, вже на порозі осінь,
Людей наводить на думки,
В   ній листя золотіє просидь,
Та доля   з нами залюбки.
Зима приходить з  снігом білим,
Ми впевненні в   чудовий  час
І  необхідним, і важливим,
Повірите для усіх, для нас.

Нам  доля  дарувала міру,
Любові, та Надії, Віру.


11  червня  2024 року.
Автор Геннадій Сівак.


Рецензии
Геночка, стих написан с душой и надеждой в лучшее, и жизнеутверждающе!Спасибо, здорово! Всех Вам благ земных! Сердечно, Вера.

Вера Осыка   11.06.2024 11:36     Заявить о нарушении
Спасибо Верочка!!!

Геннадий Сивак   11.06.2024 15:19   Заявить о нарушении