Глухой

Ох боже, і що то за краса
Була в долонях
Та господи, хіба було то тільки раз..?!
Здобути дріб’язок
У вигляді красивих «цяцьок», то розуму не треба -
 все можна те придбати «за п;ятак».
А ти попробуй, просто все прожити
Підняти гордо голову і йти
Не видивлятися придавлено у очі
Повторюючи жалюгідно « так,так, так..»
Не купувати сгорблено ті ночі,
І не повторювати той нестерпний ,дикий мат


Ось зберегти чиєсь життя ,то це ти і не зможеш….
Ти ,будеш говорить дурні його слова
І за волосся , ззадоволеням притягнеш
Ту пОдругу, котра на цьому світі ,
давно вже не сама
Притягнеш так ,йому на втіху
І потім нишком будеш заздрити в кутку
Що ,він тебе вже більше не полюбить
Бо втратила ти горлицю в душі…

***
Не має гіршого нічого, як жінка, яка не знає собі ціни
Порада
Фільм « Список Шиндлера»
Учіться…цінувати життя


Рецензии