Листи у лазарет та з лазарету

І.С.

Ні. вже не тікаю коли нам  реальність болить
Тобі і мені.
Так. Тепер я тебе розумію.

Пишу на папері листи
І у небо летить

Смугаста спина моїх слів паперового змія

Ти тільки одужуй. Я теж намагаюсь. Є ми.
Все добре, а буде ще краще, ти тільки одужуй...

Не бійся у хворих очах моїх злої зими
Бо навіть вона до тепла твого геть не байдужа

Фізично ти надто потужний і сильний, тому
На рівні простих відчуттів тобі важче ніж іншим...

Тепер не до лірики. Та не покинув саму.
Тримаєш, цінуєш...

То ж лину до тебе ще більше.


https://youtu.be/VewRzVgA89A?feature=shared








 


Рецензии