I шапочуць зоркi мне

І  шапочуць зоркі мне
Нібы ў казачнай стране,         
І   здаецца  – я  плыву
І    за   зоркамі   сачу.            
Не хапае мне чагосці…
Захацела   я  у  госці
І да  месяца  папасць,               
І Зямельцы расказаць,               
Як жывуць яны у небе
І не думаюць аб хлебе,               
Адчыняюць неба - дах,               
Каб не мучыў нейкі жах.
І  чаруюць прыгажосцю          
І каб ведалі,што хтосці               
Хоча  рУку  ім  падаць,
Гарызонт каб паказаць…         


Рецензии