будда Петрович

будда Петрович три дні був в саторі... проснувся
після холодного душу душа пожвавішала трохи
в дзеркало глянув вирішив що вже безглуздо голитись
краще зганяти в сільпо за нектаром амрити
у келії хаос й скрижаль від дружини Сансари
каже мовляв задовбала сімейна ця карма
немає з таким досконалим ні грошей ні тантри
отже пішла до непитущого Свамі сусіда
ох і важка ця війна з обумовленим світом
треба піти за підмогою в ЖЕК до архатів
ті як завжди практикують козла у котельні
іноді голосно молячись не на санскриті
труби в астралі горять і в менталі і в тілі
скинулись грошей купили символи віри та культу
нашвидкуруч спорудили вівтар на вчорашній газеті
славили дхарму буддизм й махаяну
після півлітра Петрович упав під парканом
пробачив Сансару й усіх на порозі нірвани


Рецензии