Алiшер Кийом. Рубоi 1201

Рубої 1201

А Вам як суфію для умертвлення Я в фанА,* Румі,
Навіщо був потрібен Друг за піалою вина, Румі?
А Єднання в Любові з Аллахом як зрозуміє дружина, Кийом?
А в Єднання в Любові з Аллахом Вас Друга розчулювала сивина, Румі?

*Розчинення в Бозі.
**БакА у суфіїв.


Рецензии