Калi i гэтая памерла

Калі і гэтая памерла...
Апошні.

А ты!
Гэта я не пра сябе, ЛГ у мяне такі.
Тупееш з кожным днём.

То ўспомні Шырвіндта,
пра яго,
свет забывае ўжо патроху...

А пра цябе!
А ўжо, пра мяне,
два бота - пара.
Пшык!!!

Але, гэтую сітуацыю.

Замнём...


Рецензии