Тихе сяйво

Змахнув хмаринку.
Мудрий добрий день…
Легкість жесту.

&&&&&

Сонячна простота.
В горнятку  світанок
Тримає.
Чи не краса?…

&&&&&

Спрагло припали,
До вологих кристалів
Води…
Гнучкість вражає .

&&&&&

Стійкість перлин
В суцвітті затаіна
Мереживо
День прикрашає

&&&&&

Грається промінь
Переливами блиску
Був та загув ,суму
Клубок

&&&&&

Тихе сяйво
Мяко лине з вікна
Ароматним шлейфом
Вечірню дорогу
Обіймає


Рецензии