Л то кв ту р знобарвисте

Літо  квітує  різнобарвисте,
Червень вступив у свої вже права.
Сонце дає  проміння  іскристе,
І чуються всюди співи птаства.

Вітер ласкаво ниві колише
І ароматність розносить  лугів.
Повною груддю в світі все дише,
Думки лікують, відходить сумнів.

Хай і в душі постійно квітують,
Ніжними   барвами, мир та любов.
Радість  і милість разом панують,
В кожному ранку наповнюють знов.

Сили тобі, здоров'я,  нагоди,
Щоб далі ідти по шляху життя,
Щоб обминали різні невзгоди
І було щасливе все майбуття.

Хай Бог постійно благословляє,
Веде за Собою в край чарівний,
На справи Свої хай  спонукає,
Щоб получити вінець неземний.

3.06.2024 р.


Рецензии
Замечательно, Светлана, очень живописно, красиво, все расцвело под солнышком и будет счастье, мир, любовь. Спаси Господи и помоги. Люба

Любовь Юрченко   09.06.2024 19:02     Заявить о нарушении
Спасибо большое, Любочка. Радости тебе и помощи от Господа

Светлана Назаренко 3   10.06.2024 19:45   Заявить о нарушении