Изаермилты

Изаермилты та Тибы рдаем фаецаеуын,
Ысулаефон алаемаеттаг уаелдаеф.
Маей арвы астаеу паддзахау аерлаеууы,
Аемае йае рухс ныппырх ваеййы уаераех.

Лыстаег гагатау стъалытае аерттивынц,
Ныдздзыгъуыр каенынц хаехты саермае арв.
Сае фырраесугъд уынгаейае саер фаезилы,
Сае сусаегтае аембаехсынц уыдон арф.

Аенаесымдзинад доны сыр- сыр халы,
Сыгьдаег суардон заеххаей гуылф каены.
Даетты йае хорзаех адаемаен лаевараен,
Аемае йыл маей даер абон цин каены.


Рецензии