***

Найбільші скарби, часом, на землі -
Дива маленькі під безмежним небом…
У Всесвіті на золотому тлі,
Блукаючи омріяним едемом,
Розкриються так трепетно вони,
Так обережно! Тільки зупинися -
Себе і душу в спокої залиш,
До таємниці серцем доторкнися…


Рецензии