Боже колисання

"Есть Божество; довольный всем, склоняю
 Пред Ним без просьб я голову свою.
 Вселенной строй спокойно созерцаю,
 В ней вижу Зло, го лишь Добро люблю."
            Пьер-Жан де Беранже

Спогад про Божі обійми мене береже
І від щоденних спокус, і від чорної скрути...
Знов прочитаю повчального я Беранже,
Не сумніватимусь - з Господом в Вічності бути...

Стогне душа у космічній безжальній пітьмі,
Бо неслухняна та ще і немудра  схоже?!
Але Любов - все покриє! І в ночі німі
Відповідь буде ясна - колисання Боже!


Рецензии
Беранже и теперь актуален!

Вадим Константинов 2   08.06.2024 15:12     Заявить о нарушении
Так, любий Вадюшо! Класика - з моди не виходить! Дякую уклінно за відвідини та відгук душі! З Любов'ю - Маргарита

Маргарита Метелецкая   16.06.2024 17:45   Заявить о нарушении