Огортаю тебе собою...

"Огортаю тебе собою..." (І.С)

Після ночі важкої та ранку в сльозах вийшло сонце
Урбанія гуде. Та на серці, хвала Богу, краще...
Ластів'ята гуртом метушаться за нашим віконцем..
Після дикого гуркіту, слух мій єлеєм намащуй
День новий!

"Огортаєш собою". Ну що тут сказати...

Я ще можу писати. То ж буду писати про тебе.

Так втомилась я стріли ворожі сама відбивати ...

Не покинув. Собою закрив. 

Від землі і до неба.


Рецензии