Кохати встигають...

Кохати встигають...

- Біль?
- В межах.

Це стало буденним.
Його лікарняне. Її невгамовне, живе...

- Одужуй, благаю (
- Не плач. Краще листя зелене
В долоні збери і подумай про щастя нове...

Бо МУСИШ піти без обтяжень про стан мій. Бліда сама.
Не грайся з вогнем...
Йди.

- Піду. Не хвилюйся. Піду.
Мене задовбала тенденція втрат що вже масова
Мені не шістнадцять щоб кликати втрати біду.

Як схочеш - знайдеш. Як живі будем.
Нині спаскудились
Всі шанси Найкращих, Сміливих...


"Всіх злив. тчк."


А люди несуть як ікони страшних зрад опудала...


- Коли... Ти повернешся, Мила?!!

Не знаю. Чекай. :-)


Рецензии