Звездните полета

ЗВЕЗДНИТЕ ПОЛЕТА

Импулсът на Всемира,
диша в нас,
спуснал се
от звездната магия.
В сърцето ни
е точният компас,
любовта ни
жива да открие.

И не през разум
идва тя при нас.
С импулса си,
тя точно ни намира.
И заревото грее всеки час,
в очите ни.
Не може
да се скрие.

Импулсът на Всемира
е на власт.
Управлява
цялата вселена.
Ту благ,
ту зъл,
могъща жива страст
по миглите
на дните ни зелени.
        6.06.2024г.


Рецензии