Л РИКА

Сьогодні дощ прошов такий хороший,
бо не було дощів останнім часом,
ця спека землю вщент усю спустошить
щосили грім гримів жахливим басом.

А я лежав у ліжку і вслухався,
бо сплю я при відкритому вікні
гриміло,нече поверх весь здригався
щоразу вибухи вчувалися гучні.

Таксі проїхало,коли вщухала злива
а потім скутер одинокий,чи мопед
я зрозумів,що вже загроза відступила
природне явище було,а не "шахед".

Бо доки я до звуків прислухався
під шум дощу розщедрилась душа
я в дощ і прохолоду заковався
і написав для Вас цього вірша.


Рецензии