Kua puru te harakeke!.. - Лён голубеет!..

A ko te mara ko... kahurangi!
Te mahana! He marama te rangi!
I te wa raumati i hau tamariki ahau
He ataahua toku whenua!..

ko te tangata kahore i kite, e kore ia e matau;
E kore e wheako i te ngawari! -
He pehea te huri kahurangi me te pua
Rinena kahurangi i te whanuitanga!..

A ki te pupuhi te hau, -
Ka wiriwiri te harakeke ano he ngaru! -
A he pai te ahua!!!
Ka rongo te ngakau i te koa!..



 * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Рецензии