Ша, рушар, чун эч1елиз фин

Ша эч1елиз рушар галаз,
Аяларни хьурай къугъваз,
Парсар т1уьрай тух жедалди,
Нек акъатиз ч1ур жедалди.

Вили, жегьри к1ватин цуьквер,
Гьейранардай акур вилер.
Мани лугьун, хкажна сес,
Лезет гудай мадни серес.

Чи гуьне пад гуьрчег хьурай,
Чи гьар са гаф керчек хьурай,
Гафарихъни крар хьурай,
Гьар жегьилдихъ гьунар хьурай.

Ша, рушар, чун эч1елиз фин,
Гьарда к1вализ са шеле гъин.
Ник1е таза парсар жеда,
Ажеб чипив фурсар жеда.

о4.05.2024.


Рецензии