Схема подiбностi дуже проста

Схема подібності дуже проста:
Схожий водій на автобус,
Грішник по суті - подоба Христа,
Наче планета та глобус.

Стільчик – це контур того, хто сидить,
Відлуння Ромео - Джульєтта,
Ліки - подоба того, що болить,
Вірш - віддзеркалля поета.

Котик фактично подібний до пса,
Схожі таємне й наочне
Хмари по хімії - майже роса,
Схожі... але це не точно.


Рецензии