Подяка господу

Я Господу подякую за все
за сонечко,за теплий літній ранок,
за те,що він красу для нас несе
за милість,доброту і за серпанок.

Я дякую за хліб і за росу,
за хмари голубі і небо синє,
за всю найдивовижнішу красу,
яка буває тільки в Україні.

Подякувати Господу спішу,
що колосяться і пшениця й жито,
за вишні,ніжні квіти,черемшу,
і за сади,що цвітом оповиті.

Подякую я Господу за все,
і буду слізно знов його благати,
за стежку,хай усіх дітей веде
до дорогої батьківської хати.

Ікону,мов дівчину цілував
за місяць,зорі,тихе надвечір'я,
за те,що Бог життя подарував,
і що родився я у Білозір'ї.
 


Рецензии