Алiшер Кийом. Рубоi 1200

Рубої 1200

Ось голосили б сьогодні: "Хінді русі бхай бхай!", Кийом,
А що б у Персії тепер на це сказав би Мордехай, Кийом?
Хаййом, навіщо тепер Ірану Мордехай, щоб він не хай?
А ось при Ксерксi Мордехай сказав би: «Ну голосять, нехай.», Кийом?


Рецензии