И З зм

КО__!СЬььСте_
СО_Р_рн__нуЙЮ_
.."Т..РРаВУ__!!__"
 И_З_зммо-С-ГА__ф
    ффы >>
  НА_ййе..-ВУ__!!
     ..(??) -
     Ш_тоП.. >>
  ЗзаКО__Н(Ььь)ччиТЬ
    Вьь НЕ__вььВи
     - ЛИ___п..(к)
  / вВЭ!__!ТаМь вьЕ_!_кьКе /
    с_"БА!__Р..щщщи__(н)-
         ВИ___(П)..к "
      

  Ф/п   


Рецензии