Кохання

Бачиш? Це моє кохання
Мовчи, залиши питання.
Сонечко в мене гасне
Але кохання ясне
Моє сонце
Не виглядає в віконце.
Воно в ночі грати,
А мені залишається не знати
Не знати красу його
И дякувати того,
Хто мені покаже її посмішку.
Вона вийде на оцінку,
Та чорт готов подарувати їй душу
А її не рушу
Я її кохаю
І що з цім робити не розумію.


05.05.2024


Рецензии