Цiнуйте життя!
Як в ці роки, де день і ніч тривоги...
Світанки зустрічати і кохати...
Відчути стан солодкої знемоги...
Коли спіткало горе, біль і втрати,
Лише тепер цінуємо ми спокій
Та мирне небо, змогу хліб збирати,
Щасливі очі бачити дитячі...
___________________________________
Любіть свою Землю, цінуйте життя!!!
Свидетельство о публикации №124060106106
Елена Кельв 15.09.2024 21:47 Заявить о нарушении