Вчителько перша моя

Першій вчительці мого сина присвячую…
*****
Вчителько перша моя,
Добра, яскрава, цікава,
Щира від першого дня,
Коли лиш сів я за парту…

Вчителько перша моя,
Мила, натхнена, чудова,
Розум і віра твоя,
В світ запросили казковий…

Вчителько перша моя,
Справна, привітна, безстрашна,
Скільки ж у тобі вогня,
Витримки скільки, як завжди…

Дякую щиро за все,
Чому навчала у школі,
За добрий погляд і ще
За перший крок в нову долю…
(Ніка)
Травень 2024


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.