Россия стала не читающей страной

Россия стала не читающей страной

Россия была самая читающая страна,
Но с 90-х нас контролировали Штаты,
Стала своя идеология запрещена,
Теперь у нас вражеская идеология

Общество как за колючей проволокой,
Рамки стоят повсюду, а толку нет,
Мы не понимаем из-за чего теракт,
Так как логически не думаем

Россия стала не читающей страной,
Смотрим упорно на свои экраны,
А там льются убийства, грабёж,
Вот чем заполняют умы России

Россия укымаслык илгэ эверелде

Россия ин куп укучы ил иде,
Эмма 90 нчы еллардан Штатлар контрольдэ,
Уз идеологиясе тыелган,
Хэзер бездэ дошман идеологиясе

Чэнечкеле тимерчыбык артындагы ;эмгыять,
Рамкалар бэтен ;ирдэ дэ тора, э мэгънэсе юк
Без ни очен теракт булганын а;ламыйбыз,
Чонки логик яктан уйламыйбыз

Россия укымаслык илгэ эверелде,
Экраннарыбызга бик нык карыйбыз,
Э анда утерулэр, талаулар ага,
Акылларны менэ нэрсэ белэн тутыралар


Рецензии