Рамазан

Рамазан

Рамазан фатихалы ай
Аны; м;гън;се ;хлакый камилл;ш;,
Ут-тахара барсына да х;ер-фатиха бирер,
Ахырда тик ш;фкать ;;м д; кичер;.

Я;а дин берл;штерер безне.
М;х;мм;д я;а т;гълимат калдырды.
Рамазан ае - гыйб;д;т ае
Н;къ шул айда ала ачыш, яктылык.

М;селман бурычы Алла;ка ышану
Ислам ул - Изге язмага ышану
Ураза тоту иманны; яртысыдыр,
Ураза б;йр;ме и; якты б;йр;м.

;; ;;;; (Иль Насиб)


Рецензии