Капкан для..

Капкан для миші, приманка для кота

@@@@@

Аромат п;янко огортає
Відволікає основним інстинктом
Звертаючи в рулон
Дорогу вбивць…

@@@@@

Їх вбивала власна совість,
А вони плюють в моі сліди…


Рецензии