Xxxxx Аroha ki nga Нuihuinga!.. xxxxx

I tapiritia e koe ki te honi. . . rere i roto i te hinu
Na ka RANUIA pai!
Na he aha. . . i tutaki koe ki te manuhiri? -
He tawh; kino! . .

Inaianei mo koe. . . Whakakatakata me te mohoao
Mo nga mea KUA Kia mahara!
I enei ra e moemoea ana koe mo enei mea, -
KOUTOU KATOA. . . RITE KI TE HOATU! . .

Aue ae! - KORE matou e nama tetahi ki tetahi! -
Nga Pire i utua. . . KAUPAPA!
Te tipu mai i te Hoa. . . ratonga
KAUA E WHAKAARO KINO KI AKU! . .

I te wa e noho kore utu ana koe
A KA TUATAHI KOE, -
KA NOHO AU KATOA. . . Kaore e pai -
Ka maeke maihao makariri!

KUA WEHEA AU E OHO! -
Kei te maumahara koe ki taku korero? !
I te iti rawa ka harikoa ahau, ka Whetu ahau! -
Kaore i tawhiti. . . Ko te haora tenei! . .

HAERE. . . i BRIGHT Annissaries, -
He paramanawa. . . Kaua e wareware!
A KIA AROHA ki nga Huihuinga!
HE MIHI KATOA! ! ! Haere mai! . .




 * * * * * * * * * * * * * * *


Рецензии