Як бы добра нам жылося

Кабы   людзі   ўсёй  Зямлі
НЕслі  радасць  па  жыцці,
Зіхацелі   б  нашы  думкі,
Вандраваў бы  вецер чуткі,
І    прыгожыя    мясціны
Красавалі  б  нібы    нівы.               
Як  бы добра нам  жылося,
Калі  б  тое  ўсё збылося.


Рецензии