Ти весна, розбуди

Зацвітай буйним цвітом рослинним,
Кольорами всю землю малюй.
Ти Весна! Своїм поглядом дивним,
Всі поля і ліси зацілуй.

Зворуши гомін пташок у гаї,
Заповняй щебетанням їх дім.
Розбуди в моїм серці кохання,
І розвій мій весь смуток, як дим!

01.03.2015г.
(первые катрены при редактировании были случайно удалены.Возможно ли восстановить? )


Рецензии