Китайська дипломатия

Така тоненька нитка,
Зшиває берег річки
Як йде пісок На дно і сипле
Крихка глина
Відомо тільки тим, хто стримує
Себе

В повітрі Мирний розссуд,
Немов тягуча сітка
Не твориться титан,
Йде виплавка із сталі
В очах палає гнів,
Але в словах відвага

В очах шалений біль,
Від неприйнятних думок
Чому ,порядність дій нам
Не дає рятунок?…

Підем усі на дно і жертви й ненаситний
Якщо одним пером простелим
Міст  під прогин
І атом згубить всих і буде всим Безодня…

Такі крихкі слова ,катма в них  філософій
Напевно не пора , напевно всі в покої..

P.S
Китайська дипломатія, як аллегорія


Рецензии