***

                Сабвал адру вилаят
                Дюн` я, дюн`я .Сабвал адру вилаят,
                Фу гьубкIрадар инсанариз му Жил` ин?
                Писвална яракь дубхьнаш фу гъиямат,
                Ислягь зав фила шуйкIан хъана кIул` ин?

                Гележегдик умуд кивуз шулуш, шли
                КIур, бицIидар хъайи жигьил дадйириз?
                Улин нинйирси гъюрхю баяр наши?
                КкудудукIру дердер гъахьну бабариз…

                Азад апIуз харжибдихьан Жил вари,
                Ккуний, али яракь душвлан терг апIуз.
                Мясляаьт дапIну халкьарин арйириъ,
                Сарун дявйир дархьуз, чалашмишра хьуз…


Рецензии