С тобою делимся зарёй
Летим с тобою над землёй –
Душа, так любящая небо,
С тобою делимся зарёй,
А над полями запах хлеба…
И золотой простор родной,
Да воздух, что не надышаться.
На сердце праведный покой –
Земля, ведь хочешь отозваться?
Простую мудрость скажешь нам:
«Живите все, любя друг друга –
В достатке дам вам всем зерна,
Жизнь пролетит, придёт разлука.
Нарадуйтесь и стройте мир,
Природу все оберегайте –
Лишь на любовь ориентир,
По своей воле не страдайте.»
Вячеслав Шикалович
29.05.2024г.
З тобою ділимось зорею
Душа, так любиш небеса –
В політ з тобою над землею,
Колосся хлібні – чудеса,
З тобою ділимось зорею…
Тут простір рідний, золотий,
Повітря – не надихатися.
На серці праведний мотив –
Земля ж бо хочеш, відгукнися?
Простую мудрість скажеш нам:
"Лиш в дружбі буде – запорука,
В достатку дам вам всім зерна,
Життя злетить, агов й розлука.
Радійте та будуйте мир,
Природу всі оберігайте –
Лиш на любов орієнтир,
По своїй волі не страждайте.»
В'ячеслав Шикалович
29.05.2024 р.
Свидетельство о публикации №124052902159