Алiшер Кийом. Рубоi 1188

Рубої 1188

«Аджай грай на розрив аорти...», а, Хаййом?
Так Мандельштам! А Ви створили еротичні натюрморти, а, Кийом?
А най з гіацинтових кучерів Румі чи не фалос реторти, а, Хаййом?
А що у Вас «окалиною кавунових лав» тягнуть фардж-ран когорти, а, Кийом?


Рецензии