Украина моя украина

УКРАЇНО МОЯ УКРАЇНО

Україно ж моя Україно,
Всі слова це є стогін сина,
Від усього що нині трафляеться,
Все у серці перевертається.

Ти скандуєш що незалежна,
Я в це вірити хочу безмежно,
Але чоботи  хижого пана,
В різні боки бьють дошкуляють,

Разом з ними, свої посіпаки,
Рвуть народ як скажені шакали,
З ланцюгами, та без намордника,
Очі блискають наче полум’ям.

Де ж ви парубки та патріоти,
За кордонами, та  на роботах,
Чи в полях невідомих могилах,
А то й просто під небом синім.

Проросте ж через вас пшениця,
Любі хлопчики, що ж вам сниться?
А скотів ненажерлива зграя,
Тільки шкіру з народу здирають.
 
Бо ж хазяїн із них вимагає,
Не здеруть, то із них поздирають,
А вони як в останнє лютують,
Бо загибель шакали вже чують.

Ой біда над тобою кружляє,
Злидні й голод на тебе чекають,
Тільки злодій при владі співає,
На заклання тебе відправляє. 
 
Україно ж ти моя Україно!
Мати рідна під небом синім,
Дай же Боже, тобі воскресати,
Поможи нам, Ти Божая Мати .

Автор Широков А. А.  28,05,2024 г Киев Украина 
   


Рецензии