Недотепний в рш

Тверезим був тоді,а може п'яним
коли писав для Вас свого вірша,
та присвятив його односельчанам,
бо разом з Вами там моя душа.

Мене не звинуватять,що ледачий?
не може звинуватити ніхто,
я не жалкую,що не маю дачі,
що не купив шикарного авто.

Перед людьми і Богом совість чиста
хоч швидко пролітає часу плин
Сашка всі поважають гармоніста
хоч гармоніст такий я не один.

Я через це ночами сплю спокійно
бо крім війни-за що переживати?
мене колись навчав батько покійний,
щоб совість я не смів свою продати.

І я про це вже зовсім не жалкую,
що у житті багатства не нажив,
ростуть у мене слива,вишні,туя,
кущів любистку й м'яти насадив.

В двох школах у селі своїм навчався
там,де залишив часточку душі,
за все пробачте,в чому Вам зізнався
що виклав в недотепному вірші.

Такий невдалий вірш у мене вийшов,
коли писав-незнав,що на меті?,
як у прслів'ї про закон і дишло,
як венегрет, чи може асорті.







.


Рецензии