Алiшер Кийом. Рубоi 1184

Рубої 1184

А мусульман померлих душі, перебуваючи на небесах у барзАху, * а, Хаййом,
Безгрішні вже в блаженстві, а грішні перед Воскресінням у страху, а, Хаййом?
Кийом, Невідомого Вам Сутність бачиться в Аллаху?
Померлих магів душі: безгрішні в Раю-БихІшті, а грішні в Аду-ДузАху, а, Хаййом?

*Місце перебування душ померлих мусульман до Воскресіння та Судного дня.


Рецензии