Якби я мав, що вам сказати...

Якби я мав, що вам сказати...
Але сьогодні я не маю слів.
Друкарню припинили ми гортати
І ліпша доля нас чекає з слів поводирів.

Я пам'ятаю всі колишні роки.
Про обіцянку, що цяцянкою була.
Колись ми всі були блакитноокі,
Надію тішили, немовби немовля.

Позагортали нас на обрій сумнів.
Тих, чи інакших ... До холери все!
Я бачу у очах підступність,
Та мову трафлю не про це ...

То так, мене бентежить те, що бачу.
То так, мене бентежить суправидь.
І я сьогодні розгортаю очі
На те, на що дивитися не слід.


Травень.11.2024.


Рецензии