Лiтають моi крила, де

Літають мої крила, але де?
Казав їх пух, бували в Греції
В острова лагуні засмагали,
На яхті і на пляжі воду й тіло брали

Казало пір’я: весь Київ обпорхало,
На поетичних дійствах і на сторінках книг.
Приміряти й літати, уподобавши вись,
Лиш раз мене спіткало, раз сталося колись.

Літають мої крила, але де?
Де вже напорхане й провіяне,
Там де Коельйові зозулі прописались
І вітри гір співають: Comm in mein boot!*

2024-05-27

*пісня Rammstein “Seemann”


Рецензии