Vipman84 - Antistress

If you need forget stress.
Now you in the right place.
Volume up!
Touch play!
Are you ready 4 drum and bass?

Jump! Jump! Jump! Jump!
Everybody loves drum.
Dance! Dance! Dance! Dance!
Everybody loves bass.

If you ready 4 drum and bass.
Start process.
Move your ass.
Shake you body
This is party!
Just dance everybody!

Jump! Jump! Jump! Jump!
Everybody loves drum.
Dance! Dance! Dance! Dance!
Everybody loves bass.

If you have any dream.
Move your legs, and scream.
Shake your hands in the air.
All of this freeware.

Jump! Jump! Jump! Jump!
Everybody loves drum.
Dance! Dance! Dance! Dance!
Everybody loves bass.

Very important!
Danger!
Rapid!
Wanna be fit.
Track on repeat!

Jump! Jump! Jump! Jump!
Everybody loves drum.
Dance! Dance! Dance! Dance!
Everybody loves bass.

https://vipman84.ru/antistress/


Рецензии