Пламя любви на украинском
Кохання,- як палітру фарб на білім полотні:
Насичують емоції сердечні, та неординарні вчинки…
Закохані, свою картину пишуть зовсім вже одні -
Не знають спокою, й не відають перепочинку!
Дрова - це сила для печі й всього вогню,
Його енергія, тривалість та потужність…
Вогонь сердець, спалахує від слів, люблю!
І тут лиш діє «хімія» і не важлива гучність.
Живу єдиною, твій подих на моїй, завжди, щоці,
І щирий блиск, твоїх очей чарівних - серце нижуть…
Ніжна рука твоя, тепер завжди, в моїй руці -
Таке кохання лише у кіно, та ще в книжках про нього пишуть!
Весь сенс життя - пов;язаний, повік, тепер з тобою,
Всі фарби світла, випромінює для мене, образ твій…
І навіть в зимку, як кохана поруч, - пахне все весною,
Вогонь кохання, двох сердець, повік - для нас живий!
27 травня 2024 рік
Віталій Косенко
Свидетельство о публикации №124052703200