***
Вбивство всіх людей????
Коли кроваві гади наїдяться???
Немає сил дивитись,-біль очей
І сльози тих,хто рідних не дочекався.
І день у день тремтить моя земля,
Палає від вогню і стрілянини.
Коли ночами зможу спати я?!
Коли знов зацвіте моя країна??
Свидетельство о публикации №124052606245