Са чаз кьведаз гайи дуьнья

Са чаз кьведаз гайи дуьнья,
Авач са кас чавди мидя,
Ажеб гуьзел майдан я им,
Женнетдин са макан я им.

Цуьквер нур гуз гьар са жуьре,
Ашкъи, гьевес гьатна рик1е,
Рази я чун дуьньядал кьвед,
Гъиле гьатай чан ц1ару къвед.

Тухуз уьмуьр квачиз синих,
Зи ярдин заз к1анда къилих.
Рахадайла ам назикдиз,
Лайих я зи яр тирифдиз.

Девлетар чаз к1ан хьайид туш,
Гъейри касдиз сир гайид туш,
Муьгьббатди агудайбур,
Ашкъидин ц1у алугайбур.

К1анда заз яр къекъвей жигъир,
Яргъай къвезвай адан атир,
Зун тур ада суьгьуьр, ялав,
Курай зи рик1, гана къилав.

25.05.2024.


Рецензии