Как звезды сверкают в ночи
Н.А.Ф.
Зелені гарні очі-дівочі
Сяють, як зірки уночі,
Утром раненько потухають.
Доброго Дня, людям бажають вони.
Зелені гарні очі-дівочі
Приворожили мене.
Не можу ні їсти, ні пити,
Ходити по вулиці теж.
Зелені гарні очі-дівочі
Не дають мені спокійно жити,
Тож підскажіть безталанному,
Що йому робити?!
Тож підскажіть безталанному
Що йому робити?!
Ой, очі, зеленії очі,
Що ви наробили?
Захворіло моє серденько,
Мов, нема його в грудях,
кудись полетіло.
Захворіло моє серденько,
Кудись плетіло...
Хвилюється моя душа,
Як перед грозою вітер,
Щоб не трапилась біда,
Хто ж за все це буде винен?
Хто ж за все це буде винен?
Ой, очі, зеленії очі,
Що ви наробили?
Зачарували молодого хлопця,
Та й про нього забули.
Зачарували молодого хлопця,
Та й про нього забули...
Може хтось їм підскаже,
Що він в них закохався.
І любовю його теж, теба лікувати.
В монастир, пока не подався.
І любовю його теж, треба лікувати.
Пока в монастир не подався.
Зелені гарні очі-дівочі
Мене приворожили.
Зелені гарні очі-дівочі
Мене приворожили...
23.05.2024
Свидетельство о публикации №124052302834
ВІД ТАКОЇ ВЕЛИКОЇ ЛЮБОВІ,
СЕРЦЕ ЗІРОЧКОЮ СЯЄ,
ТИ ЙОГО БЛАГОСЛОВИ
Кудесница Клари 23.05.2024 15:59 Заявить о нарушении
Виктор Старик 23.05.2024 16:27 Заявить о нарушении