Алiшер Кийом. Рубоi 1168

Рубої 1168

Прийшовши вдруге, світ створивши із мусульман, у нього навіщо ж благоденство, Іса,
Ти привнесеш перед Судним днем, хоч благоденства у світі не взяти на небеса?
А, Ісусе, з тобою бути щоб у Царстві небесному, від благоденства відмови де чудеса?   
Відмова від благоденства земного – шлях до благоденства: Аллаха вічно чути Словеса!


Рецензии