На Соборнiй вулицi калина

На Соборній вулиці  калина,
Біля неї радісна  дівчина,
Ось  які у неї  гарні очі,
Та про себе розповість охоче.
Глянь на неї,  що  вона щаслива,
Та й при цьому ніжна і  вродлива,
Серцем і душею любить місто,
До  обличчя  дуже йде намисто,
Радують її сюрпризи долі,
Навкруги і клени, і   тополі,
Вулиці з дитинства всі   знайомі,
Та сім'я  її  чекає вдома.
Буг Південний,  поруч  коло  хати,
Там її чекає  батько й   мати,
Вона нам свої пісні співає,
Миру землякам своїм   бажає.

Вінничанка,  чарівниця, віннічаночка,
Королева і тендітна ніжна  панночка,
Та на ній казкова  вишиваночка,
Вінничанка,  милолиця віннічаночка… 

.
Автор  Геннадій  Сівак.
22 травня 2024 року.


Рецензии
Я просто не имею права не отозваться, я в Винницкой области росла.)))
Удачи!
Добра, мира и вдохновения.

Светланка Шишкина   23.05.2024 17:15     Заявить о нарушении
Рад Вам, Светлана!
Спасибо огромное!
Все взаимно!

Геннадий Сивак   23.05.2024 21:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.