Лёс усясветнага Ветрыка
І ліст зялёны малады!
Калі пажоўкне, апранае
Цяжарам Ветрык з тэй слаты
Траву, кветкі; ліст яднае
Пранікнёны - пекнаты?
Гайдае вецце мілаты?
Духмяніць смачнае, лунае?..
Вось - час віхуры - усё мінае.
Завея. Снег. Ільды вады.
І Ветрык кволы, нематы,
У шалу белым патанае...
Свидетельство о публикации №124052202311