Голуб галубку цалуе
леанід ПРАНЧАК
Голуб галубку цалуе.
Галубка зярняты дзяўбе.
Няхай у каханні табе пашанцуе,
Хай лёс усміхнецца табе!
Мяне кавалер твой раўнуе,
Наіўны і смешны дзівак.
Няхай у каханні табе пашанцуе.
А я абыдуся і так.
Свидетельство о публикации №124052102360